Arašídový cheesecake

362
0
Sdílet:
Arašídový cheesecake

Ingredience na1porciporciporcí:

    Korpus
  • 1

    balení digestive sušenek original

  • 1

    vejce

  • 1lžíce

    arašídové máslo

  • Náplň
  • 250g

    tvaroh

  • 2lžíce

    bílý jogurt

  • 2

    vejce

  • 0.5

    vanilkový prášek

  • 1

    sladidlo dle chuti

  • Poleva
  • 2lžíce

    kokosový olej

  • 2lžíce

    kakao

  • 30g

    čokoládový protein

  • 1lžíce

    čokoládový pudink

Postup:

  1. Rozdrtíme sušenky přidáme vajíčko a máslo, vše promícháme vznikne nám lepivá hmota. Namočíme si ruce a hmotu vtlačíme do formy. Propícháme vidličkou a pečeme na 180°C 7-8 minut.
  2. Vyšleháme ingredience na krém a vylijeme na korpus. Pečeme cca 30 minut. (Dáme pod to nadobku s vodou, aby tvarohová vrstva nepraskala)
  3. Lžíci pudinkového prášku smícháme s proteinem. Na sporáku si rozpustíme olej a přidáme holandské kakao, promícháme a přilijeme pudinkový prášek s proteinem, pokud je směs hustá můžeme přilit trochu vody. Polevou polijeme cheesecake.

Nutriční hodnoty

Kcal: 1116

Bílkoviny: 81g

Sacharidy: 72g

Tuk: 59g

Vláknina: 1g

Arašídový cheesecake

Autor receptu: @ivcavl

0
Hodnocení čtenářů: (0 Hodnocení)0
Sdílet:
Fitnesák