Arašídový cheesecake

Ingredience na1porciporciporcí:
- Korpus
- 1
balení digestive sušenek original
- 1
vejce
- 1lžíce
arašídové máslo
Náplň - 250g
tvaroh
- 2lžíce
bílý jogurt
- 2
vejce
- 0.5
vanilkový prášek
- 1
sladidlo dle chuti
Poleva - 2lžíce
kokosový olej
- 2lžíce
kakao
- 30g
čokoládový protein
- 1lžíce
čokoládový pudink
Postup:
- Rozdrtíme sušenky přidáme vajíčko a máslo, vše promícháme vznikne nám lepivá hmota. Namočíme si ruce a hmotu vtlačíme do formy. Propícháme vidličkou a pečeme na 180°C 7-8 minut.
- Vyšleháme ingredience na krém a vylijeme na korpus. Pečeme cca 30 minut. (Dáme pod to nadobku s vodou, aby tvarohová vrstva nepraskala)
- Lžíci pudinkového prášku smícháme s proteinem. Na sporáku si rozpustíme olej a přidáme holandské kakao, promícháme a přilijeme pudinkový prášek s proteinem, pokud je směs hustá můžeme přilit trochu vody. Polevou polijeme cheesecake.
Nutriční hodnoty
Kcal: 1116
Bílkoviny: 81g
Sacharidy: 72g
Tuk: 59g
Vláknina: 1g
Autor receptu: @ivcavl
0