Hruškový cheesecake

313
0
Sdílet:
Hruškový cheesecake

Ingredience na1porciporciporcí:

Kcal:
1637
Bílkoviny:
101
g
Sacharidy:
191
g
Tuky:
54
g
Vláknina:
12
g
    Korpus
  • 125g

    sušenky

  • 1

    hruška

    hrušky

  • 5lžíce

    mléko

  • 1lžíce

    kakao

  • 1lžíce

    skořice

  • Náplň
  • 400g

    tvaroh

  • 250g

    jogurt

  • 2

    vejce

  • 50g

    žervé

  • 3lžíce

    mouka

  • 1

    sladidlo dle chuti

  • 2lžička

    skořice

  • Želé
  • 1

    hruška

    hrušky

  • 1lžíce

    med

  • 2lžička

    skořice

  • 1

    dortové želé

  • 1

    šťáva z hrušky

Postup:

  1. Hrušku nastrouháme na jemno a odstraníme přebytečnou šťávu (šťávu nevyhazujeme! použijeme na želé). Rozmixujeme sušenky, přimícháme kakao, skořici, hrušku a mléko a vytvoříme lepivé těsto. Těsto namačkáme do formy vystlané pečícím papírem.
  2. Všechny ingredience na náplň smícháme a nalijeme na korpus. Dáme péct na 25 minut na 175°. Po upečení otevřeme dvířka a necháme dort asi hoďku "dojít".
  3. Hrušku nakrájíme na plátky a dáme opéct na pánvičku na medu a skořicí. Poté vyskládáme na dort. Připravíme želé dle návodu (použijeme vodu a šťávu z hrušky) a zalijeme jím dort. Necháme vychladnout a poté podáváme.

Hruškový cheesecake

Autor receptu: @zuzanatalasova

0
Hodnocení čtenářů: (0 Hodnocení)9.6
Sdílet:
Fitnesák

Warning: file_get_contents(https://api.instagram.com/v1/users/self/media/recent/?access_token=&count=8): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 - in /data/web/virtuals/104879/virtual/www/domains/fitnesak.cz/wp-content/themes/the-rex/library/templates/footers/footer2.php on line 23