Kokosovo-malinový cheesecake

Ingredience na1porciporciporcí:
Kcal:
3716
Bílkoviny:
122
g
Sacharidy:
365
g
Tuky:
209
g
Vláknina:
54
g
- Spodní část
- 200g
ovesné vločky
- 150g
datle
- 100g
ořechy
Krém - 500g
tvaroh
- 3lžíce
med
- 190g
strouhaný kokos
- 1
kousky zmrzlých malin
Poleva - 1
maliny
- 1
želatina
Postup:
- Datle zalijeme vařící vodou, necháme odpočinout cca na 30min a následně rozmixujeme. Ořechy, ovesné vločky také rozmixujeme a přidáme k nim datle. Pokud bude těsto příliš husté, můžeme přidat několik lžic vody. Dortovou formu vymažeme kokosovým olejem. Již hotové těsto rovnoměrně rozprostřeme po celé ploše formy a dáme do lednice. Mezitím si připravíme krém. Veškeré ingredience dobře promícháme a natřeme na spodní část těsta. Teď už zbývá jen poleva. Maliny rozehřejeme a přidáme želatinu (viz návod na obalu)
Autor receptu: @bettusse
0