Latte cheesecake

Neznáme přesné množství, proto je uvedena 1 porce.
Ingredience na1porciporciporcí:
Kcal:
2445
Bílkoviny:
239
g
Sacharidy:
215
g
Tuky:
71
g
Vláknina:
7
g
- Korpus
- 80g
rozemleté arašídy
- 150g
rozemleté ovesné vločky
- 50g
vanilkový protein
- 100ml
voda
Krém - 750g
tvaroh
- 500g
řecký jogurt
- 50g
vanilkový protein
- 1
vanilkové aroma
- 3lžíce
instantní káva
- 2
želatinový stužovač
Postup:
- Ze všech surovin na korpus vypracujeme těsto, které vmačkáme na dno menší pečící formy vymazané kokosovým olejem.
- Tvarohy, jogurt a protein smícháme a rozdělíme na dvě poloviny. Do jedné přidáme kávu (popřípadě můžeme trochu dosladit medem), do druhé přidáme jen vanilkové aroma. Nejprve zpracujeme se želatinou kávovou vrstvu, navrstvíme na korpus a dáme ztuhnout do lednice. To samé uděláme s druhou vrstvou, kterou nanesena na první vrstvu. Ozdobíme rozehřátou 90% čokoládou (30g) a dáme celé na pár hodin do lednice.
Autor receptu: @bettusse
0