Latte cheesecake

323
0
Sdílet:
Latte cheesecake

Neznáme přesné množství, proto je uvedena 1 porce.

Ingredience na1porciporciporcí:

Kcal:
2445
Bílkoviny:
239
g
Sacharidy:
215
g
Tuky:
71
g
Vláknina:
7
g
    Korpus
  • 80g

    rozemleté arašídy

  • 150g

    rozemleté ovesné vločky

  • 50g

    vanilkový protein

  • 100ml

    voda

  • Krém
  • 750g

    tvaroh

  • 500g

    řecký jogurt

  • 50g

    vanilkový protein

  • 1

    vanilkové aroma

  • 3lžíce

    instantní káva

  • 2

    želatinový stužovač

Postup:

  1. Ze všech surovin na korpus vypracujeme těsto, které vmačkáme na dno menší pečící formy vymazané kokosovým olejem.
  2. Tvarohy, jogurt a protein smícháme a rozdělíme na dvě poloviny. Do jedné přidáme kávu (popřípadě můžeme trochu dosladit medem), do druhé přidáme jen vanilkové aroma. Nejprve zpracujeme se želatinou kávovou vrstvu, navrstvíme na korpus a dáme ztuhnout do lednice. To samé uděláme s druhou vrstvou, kterou nanesena na první vrstvu. Ozdobíme rozehřátou 90% čokoládou (30g) a dáme celé na pár hodin do lednice.

Latte cheesecake

Autor receptu: @bettusse

0
Hodnocení čtenářů: (1 Hodnocení)8.8
Sdílet:
Fitnesák