Vepřový plátek s rýží

297
0
Sdílet:
Vepřový plátek s rýží

Ingredience na1porciporciporcí:

  • 200g

    vepřový plátek

  • 120g

    rýže basmati

  • 60g

    špenát

  • 150g

    mix čínské zeleniny

  • 50g

    niva

  • 1

    trocha olivového oleje

Postup:

  1. Nejprve dáme zeleninu s trochou vody do hrnce nebo hlubší pánve s poklicí. Přidáme špetku soli/pepře a necháme pomalu vařit dokud zelenina nebude měkká. Dále dáme do menšího hrnce potřebné množství vody na rýže a dáme ji vařit. Mezitím si jemně naklepeme maso, potřeme kapkou olivového oleje a posypeme grilovacím nebo jiným kořením, které máte rádi. Maso máme připravené a můžeme dát nahřívat pánev. Poté už maso můžeme položit na rozpálenou pánev a je čas dokončit šťávu ze zeleniny. Pomocí tyčového mixéru zeleninu rozmixujeme přímo v pánvi nebo hrnci. Přidáme 50g Nivy (pokud chcete, můžete víc), počkáme až se sýr rozpustí a pořádně promícháme. Jakmile bude maso z obou stran orestované, můžeme servírovat.

Nutriční hodnoty

Kcal: 1375

Bílkoviny: 67g

Sacharidy: 148g

Tuk: 56g

Vláknina: 38g

Vepřový plátek s rýží

0
Hodnocení čtenářů: (0 Hodnocení)0
Sdílet:
Fitnesák

Warning: file_get_contents(https://api.instagram.com/v1/users/self/media/recent/?access_token=&count=8): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 429 Too Many Requests in /data/web/virtuals/104879/virtual/www/domains/fitnesak.cz/wp-content/themes/the-rex/library/templates/footers/footer2.php on line 23